Softwarepakketten
Plugins
Klavieren
Controllers
Universal Audio
Thunderbolt
PCI audio
USB audio
Firewire audio
PCM/CIA audio
Converters
Midi
DSP cards
Synth Workstations
Synth Modules
Nord Synths
Virtual analog
Real Analog
Samplers
Drums
Digitale piano's
Masterkeyboards
Recorders
Workstations
Mengtafels Analoog
Mengtafels Digitaal
Monitors
Universal Audio
Microfoons
Koptelefoons
Overige randapparatuur
Versterkers
Geluidsdemping
Equalizers
Compressors
Mic pre-amps
Effecten
Synth/workstations

Kurzweil Forte Nieuwe prachtige Duitse en Japanse grand piano's. Ook een ieuwe Rhodes, Wurlitzer, Clav, klavecimbel, orkest slagwerk enz.

 

Kurzweil PC3K6 bundel Kurzweil PC3K6 bundel met KORE 64 en RIBBON CONTROLLER samen voor slechts EUR 1999,- incl. BTW (gratis thuisbezorgd)

 

Kurzweil ARTIS De nieuwe stage piano van Kurzweil met en grote selectie van de klanken van de Kurzweil PC3K en de KORE64 expansion. De "Duitse" piano sound in de Artis is "levensecht" te noemen. Dit alles voor een zeer scherpe prijs.

 

Kurzweil PC3K7 Een productionstation die alle Kurzweilsuccessen van de afgelopen 20 jaar herbergt en gebruik maakt van de innovatie van nu.Tijdelijk met GRATIS KORE 64 en RIBBON CONTROLLER

 

Kurzweil PC3K6 Een productionstation die alle Kurzweilsuccessen van de afgelopen 20 jaar herbergt en gebruik maakt van de innovatie van nu. De uitgebreide samplefunctionaliteit, de VA-1 virtual analog synthengine, de V.A.S.T. filterengine.

 

Kurzweil PC3K8 production station met 88 gewogen (piano) toetsen. De Kurzweil PC3K is de opvolger van de Kurzweil PC3. Tijdelijk met GRATIS KORE 64 en RIBBON CONTROLLER

 

Kurzweil PC3 LE PC 3 Le Performance Controller Keyboard met onder de motorkap de PC3 chip technologie die de PC3 het meest besproken keyboard sinds jaren maakte.

 

Ultimate Support Met ingang van 1 juli 2008 is Studio de Dijk dealer van Ultimate Support, fabrikant van statieven, met name bekend geworden door de Apex en Deltex keyboard statieven.

 


Voor actuele info ga naar onze nieuwe site deDIJKmusicstore.nlKurzweil Forte