Softwarepakketten
Plugins
Klavieren
Controllers
Universal Audio
Thunderbolt
PCI audio
USB audio
Firewire audio
PCM/CIA audio
Converters
Midi
DSP cards
Synth Workstations
Synth Modules
Nord Synths
Virtual analog
Real Analog
Samplers
Drums
Digitale piano's
Masterkeyboards
Recorders
Workstations
Mengtafels Analoog
Mengtafels Digitaal
Monitors
Universal Audio
Microfoons
Koptelefoons
Overige randapparatuur
Versterkers
Geluidsdemping
Equalizers
Compressors
Mic pre-amps
Effecten
Nord SynthsNord Triple Pedal  175 
Nord Softcase 88 met wieltjes (voor Nord Stage 2 HA88 en Nord Piano 2)   179 
Nord softcase HP/76 met wieltjes (voor Nord Stage 2 HA76 en Nord Piano 2 HP en Nord Electro 4 HP)   199 
Nord Softcase 73 (voor Nord Electro 3/4 73)  63 
Nord softcase 61 (voor Nord Electro 4D SW61)  63 
Nord Music Stand  55 
Nord Dust Cover (voor diverse modellen)  18 
Nord Keyboard Stand EX  199 
Nord Sustain pedal  37 
   


Nord Lead 4R De rack uitvoering van de populaire nord lead 4. Naast alle bekende analoge (virtuele) features heeft hij nu ook wavetable synthesis. Tijdelijk voor EUR 1289,- inc. BTW

 

Nord Lead A1 De nieuwe Nordlead A1 is een virtueel analoge synthesizer die fantastisch klinkt, maar in vergelijking met zijn grote broer de Nordlead 4 iets eenvoudiger is uitgevoerd.

 

Nord Lead 4 De nieuwste uitvoering van de populaire nord lead serie. Naast alle bekende analoge (virtuele) features heeft hij nu ook wavetable synthesis. Tijdelijk voor EUR 1375,- inc. BTW

 

Nord Stage 2 De Nord Stage 2 is een schitterende uitbreiding op de beroemde Stage serie, met de allernieuwste technologie in de drie categoriŽn Piano, Orgel en Synthesizer

 

Nord Electro 4 SW73 De opvolger van de Nord Electro 3 - 73. Belangrijkste verschil is een nieuwe orgelsectie die rechtsreeks is afgeleid van Nordís orgelvlaggenschip C2D.

 

Nord Electro 4 HP 73 heeft een 73-toetsen hammer action-klavier, waarvan de toetsen de karakteristiek hebben van een mechaniek met hammertjes, net als bij een akoestische piano of een van de klassieke E-pianoís.

 

Nord Electro 4D bundel bundel bestaande uit: Nord Electro 4D SW6, Nord Softcase 61, Ultimate Support IQ1000 statief. Samen voor slechts EUR 1450,- inc. BTW (gratis thuisbezorgd)

 

Nord Electro 4D SW61 De ultra lichtgewicht (7kg) Electro 4D heeft 61 halfgewogen 'waterfall' toetsen, verder robuuste, geweldig aanvoelende registers die je ook al aantrof op de Nord C2D voor volledige hands-on controle, en ondersteuning van onze beide constant uitbreidende Sound Libraries. .

 
Nord Lead 4R