Over ons

Openingstijden
Leveringsvoorwaarden


Studio de Dijk is al meer dan 25 jaar een muziekwinkel gespecialiseerd in studio apparatuur, synthesizers en audiocomputer systemen. Alle bekende merken hebben wij in ons pakket zoals Yamaha, Korg, Alesis, Behringer, Steinberg, Apple, M-Audio, maar ook Elektron, Samson, EMU, Genelec, enzovoorts......


 

De perfecte shop voor al je hi-tec apparatuur en software

Nadat je de bestelling hebt gedaan via de online bestelpagina mailen we je het voor jou dichtstbijzijnde adres om de spullen op te halen. Tevens bezorgen we gratis aan huis. (Vandaag besteld morgen in huis). Bij een bestelling boven de EUR 39,- rekenen we geen bezorgkosten. (onder de EUR 39,- is dit slechts 5,95).

Je kunt je artikelen gratis thuis laten bezorgen, maar ze zijn ook af te halen op diverse lokaties in Nederland en uiteraard in Alkmaar.

We geven standaard op alle produkten 3 jaar garantie !
. (op tweedehands artikelen 3 maanden)

Heb je vragen? Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 13:00 tot 18:00 op onderstaande telefoonnummers of stuur een mailtje naar
 

Peter Naber bij de Arturia OriginAmsterdam....... 020 8934362
Rotterdam......... 010 3138955
Utrecht............... 030 3073555
Alkmaar............. 072 3033477 

Ivar demonstreert de Nord Stage 2 HA88 en de Electro 4 SW73

We zijn verhuisd ! Het adres van onze showroom is nu:

Studio de Dijk BV
Victory Building
Arcadialaan 24
1813 KN Alkmaar

kvk 37058375
BTW 8049.60.409.B01
IBAN: NL76INGB 0006097721
BIC: INGBNL2A 

Artikelen direct leverbaar

Het Victory building ligt tegenover het AZ-stadion aan de rotonde Kooimeer.

De ingang van het Victory Building is in het midden van de twee torens. Zie foto

Bezoek uitsluitend op afspraak. 

Ingang Victory Building klik voor vergroting

Google Map Streetview ARCADIALAAN 24 ALKMAAR KLIK VOOR ROUTEBESCHRIJVINGWij accepteren iDEAL betalingen. Dit betekent zeer eenvoudig en snel betalen en....het belangrijkste nog sneller leveren !!!

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. De bevestiging van de betaling wordt direct door ons ontvangen, dus we kunnen het bestelde produkt ook direct versturen. Het lijkt eigenlijk op PINNEN, maar dan via internet.

Voor meer info kijk op http://www.ideal-betalen.nl/


 

iDEAL Eenvoudig en snel betalen via internet

Steeds meer Belgische klanten ontdekken Studio de Dijk als hun winkel. Waarom? Scherpe prijzen, snelle levering en........GRATIS THUISBEZORGD !!!!

Verder geldt voor Belgische bedrijven met een BTW/TAV nummer dat exclusief BTW geleverd wordt vanwege intracommunitaire levering. (dus niet een maand, een kwartaal of een jaar wachten voor belasting teruggave)


 

Veel klanten uit BelgiŽ hebben ons al ontdektOpeningstijden