Nord Piano 2 HP

Nord Piano 2 HP klik voor vergrotingNord Piano 2 HP (Hammeraction Portable) (nieuw in ongeopende verpakking) (25 jaar korting reeds verrekend)

Voor actuele info ga naar onze nieuwe site deDIJKmusicstore.nl

De Nord Piano is met versie 2 nog flexibeler geworden dan hij al was. Naast de prachtige, expressieve grand piano’s van Duitse en Japanse makelij en de E-piano’s en clavinets die lopen van superclean tot aardgroezelig, is er nu een synthsectie toegevoegd met een capaciteit van 128 MB waarin je ook je eigen samples kunt laden. Tegelijkertijd kun je de verschillende secties van de Piano 2 gebruiken voor layers en splits. Er is een ingang voor een volumepedaal om die secties beter te beheersen als je je handen even niet vrij hebt.Veel van de kwaliteitseffecten zijn in stereo uitgevoerd en omdat er natuurlijk veel meer sounds in gaan dan voorheen, is het aantal geheugenplaatsen uitgebreid tot 240.
Aan het geweldige toetsenbord is niets veranderd, net als aan het gewicht dat met 13kg voor een klavier met 73 gewogen hammer action-toetsen erg muzikantvriendelijk is.Nord Softcase HP/76 Koop direct de Nord Softcase HP/76 met wieltjes erbij voor EUR 145,- Normaal EUR 189,- incl. BTW.

Samen voor EUR 1830,- incl. BTW (gratis thuisbezorgd)

KLIK HIER OM DE NORD PIANO 2 HP SAMEN MET DE NORD SOFTCASE HP/76 DIRECT TE BESTELLEN
Kurzweil PC3 LE6
Nord Stage 2